Profil

Den Rullende Kok

Først lidt om os…Den Rullende Kok har eksisteret i 9 år den 1/4-2013 med stor fremgang i alle år derfor flyttede vi vores firma 1/4 2013 til hovedvejen 1 9632 Bjerregrav som Den Rullende Kok’s Cafeteria i større lokaler og med cafeteria vil vi fortsat servicere vores trofaste samt nye kunder både ude og hjemme.

Vi har fået en fantastisk start det nye sted og takker alle vores gæster til receptionen og beklager den ventetid nogen af vore gæster har oplevet da vi jo lige skal have indkørt den nye rytme. Fremover kan jeg anbefale at man evt. bestiller bord (ingen pligt men en god ide) og stadig bestiller sin fest så snart man har datoen klar da vi er et efterspurgt firma.

Vores motto er sovsen skal ikke bare være brun men smage som et lille stykke af noget himmelsk (sky) og så behøver mad på farten ikke at være fastfood men kan være noget lækkert tilberedt som kun tager lidt længere tid.

Bjarne Michael Pedersen

Jeg har hele mit liv synes, at det er utroligt spændende at lave mad. Dette gjorde også, at jeg uddannede mig til kok, da jeg var ung. Her har jeg fået mange erfaringer. Jeg stod i lære på Rold Storkro og i 1988 købte min kone og jeg vores egen virksomhed. Restaurant Torvet og Gedestuen i Gedsted.

I 1992 ophørte vores virksomhed og vi flyttede. Jeg begyndte at arbejde, først som lastbilchauffør og senere som taxi- og buschauffør.

Sådan “kørte det derudad” til for nogle år siden, hvor jeg efterhånden savnede det at lave mad til fester og mærke stemningen hos gæsterne, når maden var god; sovsen smager som et stykke af den 7. himmel og kødet smelter på tungen.

Mad til fester

Derfor besluttede jeg at starte et lille enmandsfirma op, hvor jeg tilbyder mig selv til at komme ud og lave mad til forskellige fester rundt omkring. Jeg markedsførte mig ikke på andre måder end med visitkort og opslag på de forsamlingshuse jeg kom ud til.

Så gik det hurtigt – fra mund til mund – og i dag kører det på skinner med fester. En stor del af min måde at udvide min kundekreds på, er stadig fra mund til mund.

Det tog om sig…

Men Den Rullende Kok tog om sig og bussen blev derfor – i første omgang – sat ned til deltid, men virksomheden krævede stadig mere opmærksomhed og tid og dette endte ud med at jeg i december 2005 stoppede med at køre bus. Jeg blev derefter tilbudt et deltidsjob hos Hedegård’s Taxa som taxachauffør.

Jeg skiftede bagefter til Henry’s Taxa i Skals. Det var hårdt at stoppe med at køre bus, for dagen var altid sjov med mine dejlige passagerer. Efter nogle år som taxachauffør er jeg igen begyndt at savne bussen og alle de glade mennesker jeg mødte hver dag.

Derfor er jeg igen i sommeren 2008 begyndt at køre bus i nogle af hverdagene – dog stadig på deltid, da det stadig er “Den Rullende Kok” mit hjerte brænder for.​

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 53 73 11 12 eller send os en email på denrullendekok@mail.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.


    [captcha_bank_text]